Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Den bedste svampebog for børn

Læs mere om hvordan du kan dyrke børnenes interesse for mykologien

svampebog for boern

Der er efterhånden rigtig meget materiale omkring svampe og mykologien. Dette materiale eksisterer både i form af udgivede bøger, men samtidig en masse sider på internettet som Shroomi. Det kan være en jungle at finde rundt i og vi giver derfor her vores bud på et af de bedste udgangspunkter for børn i forhold til at blive introduceret for mykologien.

Udover bøger er det selvfølgelig altid en god ide at tage dem med på ture i skoven. Her kan de finde en naturlig interesse for svampene og det er samtidig en god aktivitet for familien. Det kan anbefales at starte med svampeture med kyndige svampejægere. På denne måde får børnene den rigtige information fra start. Hvis der skal anbefales en bog, vil følgende bog være en god start.

Den bedste svampebog for børn:

Af andre nævneværdige bøger findes flere af de kendte svampebøger, som du kan læse om her: svampebøger.

Andre alternativer

Der findes flere alternativer til en god bog, som måske ikke altid fanger børnene. Her kan en app som SvampeGuide være god til at fastholde børnenes interesse. Her kan de få en mere digital oplevelse med svampene, som lægger tættere op af hvad de måske er vant til. Helt generelt vil det dog selvfølgelig være individuelt for barnet hvad der er bedst til at vække interesse for svampe.

Du må gerne skrive til os, hvis du har nogle gode aktiviteter, som har vakt interesse for svampe hos børn. Så kan vi dele dem med andre svampeinteresserede.