Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Den bedste svampebog for begyndere

Få den bedste begynderbog

svampebog for begyndere

Der er mange spekulationer omkring udstyr og information, når man starter med en ny hobby. Man finder altid folk, som mener, at det rigtige udstyr er nødvendigt for at kunne komme godt i gang. Dette gælder til dels også svampeområdet, hvor den rigtige start betyder meget. Den betyder desuden meget i forhold til at fastholde interessen for området. I forlængelse af dette har vi prøvet at komme med vores bud på den bedste svampebog for begyndere og anden værdifuld information.

Populære svampebøger for begyndere:

Denne bog giver et rigtig godt indblik i de danske svampe, som du med fordel kan lede efter på din svampejagt. Den giver desuden et godt udganspunkt for begyndere, da den introducerer dig til området og giver dig tips til indsamling, konservering og tilberedning.

Ligesom Svampe du kan spise giver Politikens svampebog dig et rigtig godt udgangspunkt for din svampejagt som begynder. Den introducerer dig til svamperiget og klæder dig godt på til din første svampejagt.

Der findes mange andre svampebøger, som i høj grad giver et lignende udgangspunkt for en begynder. Man kan desuden starte med at finde information her på siden og på andre hjemmesider, hvor du kan lære en masse omkring de enkelte svampe. Når man føler sig nogenlunde tryg med svampeområdet, kan man begive sig ud og prøve at bestemme dem. Selvom der er meget information på mange hjemmesider er det altid at foretrække, at have en svampebog til at verificere dine fund. Der er desuden flere bøger, som giver en endnu dybere indsigt ind i svamperiget og alt hvad der følger med.

Lær mere om svamperiget:

Svamperiget giver dig meget mere information omkring svampe end den typiske svampebog, som ofte primært omtaler de spiselige svampe. Med Svamperiget får du en bog, som går i dybden med svampenes liv, deres udvikling og deres slægtsskab. Den tager udgangspunkt i de ting, som adskiller svampene fra andre emner i biologien.

Lige meget hvor meget erfaring man har, er det altid en fordel at have en svampebog til at verificere sine fund. Med Svampe du kan spise eller Politikens svampebog vil du have et rigtig godt udgangspunkt. Jo mere erfaring du opbygger, jo hurtigere vil du kunne spore dig ind på dine fund.

God svampejagt!

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene