Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Svampesteder

Læs mere om de forskellige svampesteder i Danmark

svampesteder

Det er altid en udfordring som ny at komme i gang med samle svampe. Ikke nok med at man har svært ved at skelne svampene fra hinanden. Man ved ikke engang hvor man skal prøve at samle svampe! Vi har samlet en række svampesteder her, så du har lettere ved at finde ud af det. Lige nu har vi primært skrevet om de store byer i Danmark, da mange mennesker bor i disse områder. Vi satser dog på snart at udvide med andre områder udenfor byerne.

Svampesteder

Dette er selvfølgelig en meget begrænset liste. Det er svært at komme omkring alle områder, hvis man gerne vil have de gode steder med. Samtidig er folk ikke meget for at afsløre deres gode steder, da andre får mulighed for at finde deres spisesvampe. Meningen med disse artikler er ikke at afsløre alle de gode svampesteder, men derimod give nybegyndere en mulighed for at komme i skoven med det samme uden at skulle lave for meget research.

Det anbefales dog altid at nybegyndere sætter sig ind i nogle af de kendte svampearter. Specielt hvis svampefund er tiltænkt til spisning.

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene