Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Svampetoast med parmesan

Simpel og lækkert med gode ingredienser

svampetoast med parmesan

Svampetoast er en super let måde at stille den lette sult med dine svampe. Til denne opskrift har vi brugt en blanding af champginon og Almindelig Østershat. Svampetoast med parmesan kan dog sagtens laves med kantareller eller andre gode spisesvampe.

Svampetoast med parmesan

Du kan finde mange opskrifter på bruschetta eller toast med svampe. Det er fordi denne opskrift virkelig er simpel og god. Gode svampe skal ofte ikke bruge særlig mange ingredienser for give dem en super god smag. Her nøjes vi med at bruge et par enkelte gode råvarer til at skabe en super smag.

Ingredienser

  • 2 skiver lækkert brød
  • 100 gram blandede svampe
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk oregano
  • Revet parmesan
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at rense dine svampe for snavs. Skær herefter hvidløg i små skiver og kom det hele på panden. Kom oregano ved svampene og steg det hele i ca. 5 minutter indtil svampene har afgivet det meste af deres vand.

Kom herefter en smule olivenolie på hver skive af dit brød. Du kan vælge at grille dit brød både i en brødrister eller på panden. Panden er nok det bedste, da du får mest smag fra de andre ingredienser. Hvis du laver dit brød på panden skal de ikke have mere end et par minutter på hver side indtil de har fået en fin gyldenbrun farve.

Når brødet er færdigt kan du komme svampene ovenpå. Riv herefter parmesan og kom på toppen, så det kan nå at smelte en smule med varmen fra svampeblandingen. Server med det samme. Velbekomme!

svampetoast med parmesan opskrift

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene