Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Østershatte er en rigtig alsidig svamp, som dog oftest bruges sammen med et stykke godt brød. Svampesalat med østershatte og parmesan tager et skridt videre og bruger svampen i en lidt mere komplet ret. Det grove brød sammen med svampene og parmesanosten skaber en rigtig god smag.
Denne opskrift er en rigtig lækker opskrift, som gør godt brug af den gode smag fra dine østershatte. Bag dit eget brød eller køb et godt stykke groft brød, da det gør retten bedre. Vi brugte østershatte fra den danske natur, men du kan sagtens bruge dem fra supermarkedet, hvis du ikke har været så heldig.
Start med at skylle din salat grundigt og tør det. Du kan bruge en salatslynge eller blot lade det ligge lidt tid til tørring. Tag herefter en lille skål og kom balsamico, halvdelen af olivenolien, honning og salt i. Kom desuden en smule friskkværnet peber i. Stil skålen til side.
Tag så en pande frem og varm den op på blusset. Kom resten af olivenolien på panden og steg dine østershatte sammen med brødkrummerne i ca. 5 – 8 minutter.
Tag en skål eller tallerken til anretningen og placer dit salat. Kom herefter svampene og brødkrummerne over og slut af med at komme dressingen hen over. Velbekomme!
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene