Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Ny E-bog med svampeopskrifter

Hent vores bog og få inspiration til retter med dine vilde svampe

E-bog svampeopskrifter

Hent bogen ved at klikke her: E-bog.

I de sidste måneder har vi arbejdet meget på at få lavet opskrifter med de vilde danske svampe. Det er blevet til mange forskellige opskrifter med mange forskellige svampe. I og med vi har arbejdet uden for den bedste tid af svampesæsonen mangler vi stadig opskrifter med nogle af de populære svampe såsom Karl Johan og andre rørhatte. Vi er dog kommet med en lille bog, som har nogle gode opskrifter på snacks med svampe. Vores næste udgivelser kommer alle til at have endnu flere.

E-bog med svampeopskrifter

Generelt er der rigtig mange bøger om svampe. De fleste fokuserer på alle de forskellige svampearter og  hvordan man bestemmer svampe. Der er dog ikke så mange, som viser dig hvilke opskrifter du kan lave med alle de spiselige svampe. Der vil altid være nogle svampe, som er bedre egnet til at lave mad med end andre. De mest populære som Karl Johan og Kantarel er brugt i rigtig mange opskrifter i bøger og på internettet. Alle de mindre kendte spisesvampe kan dog være svære at finde gode opskrifter med. Det har vi tænkt os at ændre på med vores bøger gennem den næste tid. Så følg med og se når vi kommer med nye opskrifter.

Du kan desuden se alle vores opskrifter inde på vores side med opskrifter: Svampe opskrifter.

Her har vi opskrifter med alle de spiselig danske svampe og du kan derfor finde rigtig god inspiration på siden. Der kommer ca. en ny opskrift hver uge. Hvis du selv har nogle rigtig gode erfaringer med en opskrift vil vi meget gerne høre fra dig. Bare send den til os eventuelt med gode billeder, så vil vi meget gerne inkludere den på vores side.

Klik på vores billede herunder og skriv din e-mail, hvorefter du får tilsendt din e-bog med svampeopskrifter.

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene