Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Denne opskrift kan både laves med hjemmelavede tortellini eller færdiglavede. Hvis du selv vil lave dem skal du sætte en del mere tid af og dette gør samtidig opskriften en del sværere. Tortellini med svampe er et rigtig godt alternativ til mange andre klassiske retter. Du kommer helt sikkert til at lave den igen, hvis du først har smagt den en gang.
Pasta går rigtig godt til svampe. I denne opskrift blander vi den klassiske tortillini pasta med en række blandede svampe. Vi har brugt champignon, Shiitake og Østershat, men du kan bruge de fleste svampe. Du skal gerne tage en af de blå oste, som er mere faste i det. Dette gør den lettere at fordele udover hele retten.
Kom vand i en gryde og sæt den over et varmt blus. Begynd så at skære svampe i mindre stykker. Du må gerne lade stykkerne være lidt store. Kom svampe, løg og hvidløg på panden og steg det i en smule smør i ca. 5 minutter.
Kom tortellini i det kogende vand og giv dem omkring 3 minutter eller hvad der står på pakken. Si vandet fra og kom dem ud på din tallerken.
Fordel svampeblandinger ud over dine tortellini og fordel blå ost ud over retten.
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene