Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Tortellini med svampe og blå ost

Gode smage i en simpel ret

Tortellini med svampe og blå ost

Denne opskrift kan både laves med hjemmelavede tortellini eller færdiglavede. Hvis du selv vil lave dem skal du sætte en del mere tid af og dette gør samtidig opskriften en del sværere. Tortellini med svampe er et rigtig godt alternativ til mange andre klassiske retter. Du kommer helt sikkert til at lave den igen, hvis du først har smagt den en gang.

Tortellini med svampe og blå ost

Pasta går rigtig godt til svampe. I denne opskrift blander vi den klassiske tortillini pasta med en række blandede svampe. Vi har brugt champignon, Shiitake og Østershat, men du kan bruge de fleste svampe. Du skal gerne tage en af de blå oste, som er mere faste i det. Dette gør den lettere at fordele udover hele retten.

Ingredienser

  • 250 gram tortellini
  • 150 gram blandede svampe
  • 50 gram blå ost
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt smør

Fremgangsmåde

Kom vand i en gryde og sæt den over et varmt blus. Begynd så at skære svampe i mindre stykker. Du må gerne lade stykkerne være lidt store. Kom svampe, løg og hvidløg på panden og steg det i en smule smør i ca. 5 minutter.

Kom tortellini i det kogende vand og giv dem omkring 3 minutter eller hvad der står på pakken. Si vandet fra og kom dem ud på din tallerken.

Fordel svampeblandinger ud over dine tortellini og fordel blå ost ud over retten.

tortellini med svampe

 

 

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene