Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Svampesalat med spinat og gedeost

Perfekt til en lidt anderledes aftensmad

svampesalat med spinat og gedeost

I denne omgang er vi nået til en anden svampesalat. Der er mange, som aldrig bruger deres svampe i salater og det er en stor fejl. De passer perfekt og giver rigtig god smag. Vi har brugt portobello svampe og champignon til denne opskrift. Du kan dog sagtens bruge andre svampe.

Svampesalat med spinat og gedeost

Denne varme svampesalat kan sagtens bruges som aftensmad, hvis du laver en stor portion. Den er desuden helt uden kød, som gør det til en god vegetarisk ret. Du kan godt bruge en anden dressing, hvis du leder efter en anden smag. Vi har bare lavet en simpel olie/eddike dressing med olivenolie og balsamico. Du kan selv vurdere hvor meget du vil lave afhængig af om du bruger retten til aftensmad eller som tilbehør.

Ingredienser

  • 250 gram champignon
  • 100 gram spinat
  • 50 gram gedeost
  • 2 rødløg
  • 4 skiver godt brød
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at skære dine champignon i mindre stykker. Du kan selv bestemme, hvor store du gerne vil have dem. Tag så dine rødløg og skær det i mindre stykker. Du behøver ikke hakke det fint. Nu kan du skære dit brød i små stykker.

Kom lidt olivenolie på en varm pande og kom svampe, rødløg og brød ned i. Du kan godt tilføje lidt smør, hvis du gerne vil have mere smag. Kom lidt salt og peber på panden.

Anret din salat ved at starte med et lag frisk spinat. Kom så svampeblandingen fra panden over og fordel stykker af gedeosten ovenpå. Slut af med at blande en smule olivenolie, balsamico, salt og peber til en lille dressing og kom den over salaten. Velbekomme!

svampesalat med spinat og gedeost opskrift

Her er vores sidste billede af den gode salat:

svampesalat med spinat og gedeost tilberedning

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene