Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Denne opskrift er meget populær i USA, hvor man typisk fylder en hel chili og herefter steger den i olie. De kan dog blive meget stærke og dermed ikke så gode, hvis man ikke er til meget stærk mad. Med denne opskrift får du samme gode smag uden den meget stærke chili smag. Vi har kun tilføjet en lille smule chili for at give den et kick. Vi har lavet opskriften med champignon svampe:
Denne opskrift er et hit til en god film eller en fodboldkamp som en lille snack. Du kan selv vælge hvilken dressing du bruger, men vi anbefaler en god chilimayo. Champignon er den bedste svampe, men du kan bruge andre, hvis der er plads til at fylde dem. Den bedste smag kommer med en god moden cheddar. Så sørg for at købe en lidt bedre en end det billigste revet cheddar, hvis du leder efter en god smag.
Start med at fjerne stokken fra alle dine champignon. Hvis hele stokken ikke bliver fjernet kan du fjerne en smule mere af svampen med fingrene. Dette giver mere plads til fyldet. Bland flødeost, chili og cheddar i en skål og rør godt rundt.
Kom olie i en gryde og skru godt op for varmen. Bland mel, salt og peber sammen i en anden skål. Du kan tilføje yderligere krydderier, hvis du gerne vil have en anden smag. Fordel osteblandingen i alle dine svampe, så de er godt fyldte.
Pisk æggene i en lille skål. Kom melet i en anden skål og kom hver svamp i melet og rul dem rundt indtil de er dækket. Kom dem så i æggeblandingen og slut af med at rulle dem rundt i rasp indtil de er helt dækket. Nu kan du komme dem i olien i et par minutter indtil de er gyldenbrune. Velbekomme!
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene