Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Fritters er ikke så kendte i Danmark, men er ret kendte i blandet andet USA. De kan laves i rigtig mange varianter og udgør en god substitut til kartofler eller andre tunge kulhydrater. Svampefritters er en rigtig god version af disse, da nogle andre kan være ret tunge i det.
Denne opskrift på fritters er simpel og let at gå til. Bare husk at stege dem på en god pande, da de ellers kan sidde fast. De passer perfekt til en god bøf som tilbehør.
Find en pande frem og tænd for varmen. Hak løg rigtig fint og kom det på panden sammen med persille og hvidløg. Lad dem stege ved lav varme indtil de er gyldenbrune. Kom så de finthakkede svampe på panden og steg dem indtil de har afgivet alt deres vand og vandet er fordampet.
Tag blandingen af blusset og lad den køle af i ca. 10 minutter. Klæk ægget i en skål og tilføj blandingen. Kom så melet i skålen og bland det hele sammen. Nu er det parat til at blive stegt på panden.
Kom en smule olie på panden og kom herefter en lille klump af dejen på panden. Tryk den lidt fladere, så det kommer til at ligne en tyk pandekage. Du kan selv eksperimentere med størrelsen på dine fritters. Server dem straks, når de er blevet gyldenbrune på begge sider.
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene