Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Svampe wraps med spinat og cheddar

Perfekt til morgenmaden i din weekend

svampe wraps med spinat og cheddar

I denne omgang er vi kommet til en kendt mexikansk ret, hvor vi har givet den et tvist af svampe. Vi har brugt champignon, som passer godt til opskriften, da vi serverede den til morgenmad. Svampe wraps med spinat og cheddar er meget let at lave og den tager kun ca. 15 minutter at lave. Du kan sagtens bruge nogle andre svampe, hvis du har nogle liggende. Se alle svampene i champignonfamilien her og se hvad du kan gå efter på dine ture:

Svampe wraps med spinat og cheddar

Denne opskrift bruger de gode mexikanske wraps til en lækker svamperet. Det anbefales at lave din egen salsa, da de smager bedst. Du kan dog sagtens bruge en af de færdiglavede fra supermarkedet. Server dine tortilla med en smule lime og eventuelt noget frisk koriander, men dette behøves ikke.

Ingredienser

  • 250 gram champignon
  • 200 gram spinat
  • 4 tortilla wraps
  • 200 gram revet cheddar
  • 2 limefrugter
  • Salsa
  • Evt. koriander

Fremgangsmåde

Start med at tænde din ovn på ca. 200 grader varmluft. Tænd herefter for blusset og kom en pande på. Hak dine svampe i mindre stykker og kom dem på panden uden fedtstof. Lad svampene stege i ca. 8 minutter indtil de er blevet bløde. Når svampene er klar kan du tilføje spinat. Rør rundt og stege det hele indtil spinaten er faldet sammen. Dette tager ca. 3 – 4 minutter. Si overskydende vand fra.

Riv din cheddar groft på et rivejern. Tag dine tortilla wraps og kom noget af svampeblandingen i og top af med cheddar og salsa.

Luk dem herefter og kom dem i ovnen i ca. 3 minutter indtil osten er smeltet og dine tortilla wraps har fået lidt farve. Server dem med lidt lime på siden.

svampe wraps med spinat og cheddar opskrift

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene