Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
I denne omgang er vi kommet til en kendt mexikansk ret, hvor vi har givet den et tvist af svampe. Vi har brugt champignon, som passer godt til opskriften, da vi serverede den til morgenmad. Svampe wraps med spinat og cheddar er meget let at lave og den tager kun ca. 15 minutter at lave. Du kan sagtens bruge nogle andre svampe, hvis du har nogle liggende. Se alle svampene i champignonfamilien her og se hvad du kan gå efter på dine ture:
Denne opskrift bruger de gode mexikanske wraps til en lækker svamperet. Det anbefales at lave din egen salsa, da de smager bedst. Du kan dog sagtens bruge en af de færdiglavede fra supermarkedet. Server dine tortilla med en smule lime og eventuelt noget frisk koriander, men dette behøves ikke.
Start med at tænde din ovn på ca. 200 grader varmluft. Tænd herefter for blusset og kom en pande på. Hak dine svampe i mindre stykker og kom dem på panden uden fedtstof. Lad svampene stege i ca. 8 minutter indtil de er blevet bløde. Når svampene er klar kan du tilføje spinat. Rør rundt og stege det hele indtil spinaten er faldet sammen. Dette tager ca. 3 – 4 minutter. Si overskydende vand fra.
Riv din cheddar groft på et rivejern. Tag dine tortilla wraps og kom noget af svampeblandingen i og top af med cheddar og salsa.
Luk dem herefter og kom dem i ovnen i ca. 3 minutter indtil osten er smeltet og dine tortilla wraps har fået lidt farve. Server dem med lidt lime på siden.
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene