Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Quesadillas med svampe og spinat

En let ret som passer godt til svampe

quesadillas med svampe

Denne mexikanske klassiker går perfekt til svampe. Her få svampene mulighed for at give en rigtig god smag. Quesadillas med svampe kan bruges i flere sammenhænge. Den kan være en rigtig lækker morgenmad til weekenden eller en simpel opskrift til aftensmaden på en hverdag. Brug gerne nogle forskellige svampe, men du kan godt nøjes med champignon fra supermarkedet, hvis du ikke har haft heldet med dig i skoven eller det er uden for svampesæsonen.

Quesadillas med svampe og spinat

Her er en simpel opskrift med gode råvarer, hvor dine svampe passer perfekt. Retten tager kun lige over en halv time at lave, men den kan laves hurtigere, hvis det går stærkt. Du kan bruge både gode svampe og mindre gode spisesvampe. Vi har til vores ret brugt champignon og lidt østershatte. Sørg for at bruge en god fetaost, da de har meget mere smag end de billige.

Ingredienser

  • 100 gram spinat (friskt)
  • 150 gram blandede svampe
  • 3 fed hvidløg
  • 100 gram feta
  • 4 tortilla
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at skylle din spinat og sæt den til side. Du kan eventuelt duppe den med lidt papir for at skynde processen. Tag en pande og sæt den over medium varme. Kom en smule smør og olie i. Skær hvidløg og svampe i mindre stykker og kom det på panden. Lad det stege i ca. 5 minutter.

Kom herefter spinaten på panden og lad det hele stege i ca. 5 minutter mere indtil spinaten er faldet sammen. Find dine tortillas frem og kom blandingen over på den ene halvdel. Drys herefter osten over og fold dem sammen. Kom en smule mere olie og smør på panden og kom dine tortillas på. Pres dem gerne en smule flade med en spatel.

Lad dem stege i ca. 3 minutter på hver side indtil de har fået en fin gyldenbrun farve. Skær dem over og server dem med en god salsa. Velbekomme!

 

quesadillas med svampe og spinat

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene