Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Grillet sandwich med ost, svampe og bacon

En god mad til når du er lækkersulten

grillet sandwich med ost, svampe og bacon

I denne omgang er vi nået til en lidt anderledes måde at bruge dine svampe på. Svampetoast er meget normale, men her bruger vi ost og bacon til at lave en af de mere fedtede retter. Den passer perfekt til en frokost i weekenden eller en god hjælp, hvis du har tømmermænd fra en tur i byen. Den er meget inspireret af den klassiske amerikanske grilled cheese sandwich.

Grillet sandwich med ost, svampe og bacon

Man kan altid spise en god sandwich. Denne opskrift er let og det tager kun omkring 15-20 minutter at lave den. Vi har brugt nogle portobellosvampe for at få flotte store stykker svamp, men du kan sagtens bruge andre svampe. Brug en god ost for det bedste resultat.

Ingredienser

  • 8 stykker sandwich brød
  • 8 stykker bacon
  • 4 skiver god ost
  • 100 gram svampe
  • 1 tsk smør
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Start med at tage en pande frem og tænd for blusset. Kom dine bacon stykker på og lad dem stege ved god varme. Vend dem efter et par minutter og steg dem, så de har fået en god farve. Du kan selv vurdere, hvor stegte du gerne vil have dem. Læg dem over på et stykke papir, når de er færdige.

Hæld noget af dit baconfedt fra, hvis der er meget. Du må dog gerne beholde lidt fedt til svampene. Kom så svampene på panden og lad dem stege indtil de har fået en fin farve. Det tager ca. 5 -7 minutter.

Kom lidt smør på panden og steg dit brød til det har en god brun farve. Du kan godt bruge en toaster eller lignende. Vend brødet og kom en god skive ost på, som kan ligge og smelte på oversiden de sidste par minutter. Kom alle ingredienser på brødet og server med det samme. Velbekomme!

grillet sandwich med ost, svampe og bacon opskrift

 

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene