Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Fyldte svampe med brie

En anderledes smag til dine svampe

fyldte svampe med brie

Der er mange måder at lave fyldte svampe på. Her på siden har vi allerede lavet flere gode opskrifter med forskellige slags fyld. Fyldte svampe med brie er en lidt anderledes ret, som har en mere markant smag end mange andre. Vi har brugt champignon til retten, men du vil godt kunne bruge andre unge champignon, som du har fundet i naturen.

Fyldte svampe med brie

Denne opskrift er fantastisk som tilbehør og har en meget kraftig og god smag. Det anbefales meget at bruge en smule hvidvin, da det virkelig bringer smagen frem. Den friske persille og de friske forårsløg giver desuden retten er friskt pust. Du kommer helt sikkert til at lave denne ret igen, hvis du først har lavet den en gang.

Ingredienser

  • 500 gram champignon (uden stok)
  • 4 fed hvidløg (finthakket)
  • 80 gram hakket persille
  • 4 hele forårsløg (finthakket)
  • Lidt hvidvin (hvis du vil)
  • 1 pakke brieost
  • Lidt smør

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader. Smelt lidt smør i en pande og tilføj svampene hele. Giv dem en smule salt og steg dem i 1-2 minutter. Fjern svampene fra panden og læg dem omvendt i et fad, som kan holde alle svampene.

Steg hvidløg, persille og forårsløg i den pande, som du brugte til svampene. Kom en smule salt over blandingen og en smule hvidvin, hvis du har det. Rør rundt i ca. et minut indtil vinen er ved at være fordampet og fjern panden fra blusset.

Skær små stykker af brieosten og fordel dem ned i alle svampene. Pres dem let ned i svampene. Kom blandingen fra panden over svampene og kom fadet i ovnen. Bag svampene i ca. 15 minutter indtil brieosten er smeltet. Lad dem køle et par minutter før servering. Velbekomme!

 

fyldte svampe med brie oppe

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene