Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampene
Fyldte champignon og fyldte svampe er populært i mange køkkener. Du kan lave retten med mange andre ingredienser og vi vil blive ved med at komme med gode forslag til denne ret. Du kan desuden selv eksperimentere med andre ingredienser, som du er glad for. Du behøver bestemt ikke bruge champignon fra supermarkedet, hvis du har fundet dine egne i naturen.
Du kan se alle champignoner på Shroomi her:
Denne ret er let at lave og har en rigtig god smag. Osten og spinaten spiller godt sammen og gør det til super snack at servere til forret eller som tilbehør til noget kød. Specielt til en god steak vil retten passe godt.
Start med at fjerne stokken fra dine svampe. Dette giver plads til at komme fyldet ned. Hvis du laver andet mad kan du gemme stokkene til dette, da det er synd at lade dem gå til spilde.
Bland ost, salt og spinat sammen i en skål. Husk at spinaten skal hakkes inden og gerne presses, så den ikke indholder så meget vand. Læg alle svampene på en bageplade og fordel blandingen ud over hver enkelt svamp. Top af med lidt rasp og parmesan. Bag svampene i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Nogle af de bedste spisesvampe
Se svampeneEn god start for begyndere
Se svampene