Announcement

Hent Shroomi - Over 200 svampe

Hent den nye Shroomi app og få mere end 200 svampe. Fås både til iPhone og Android.

Close

Fyldte champignon med ost

En hurtig og lækker opskrift

fyldte champignon med ost

Fyldte champignon og fyldte svampe er populært i mange køkkener. Du kan lave retten med mange andre ingredienser og vi vil blive ved med at komme med gode forslag til denne ret. Du kan desuden selv eksperimentere med andre ingredienser, som du er glad for. Du behøver bestemt ikke bruge champignon fra supermarkedet, hvis du har fundet dine egne i naturen.

Du kan se alle champignoner på Shroomi her:

Fyldte champignon med ost

Denne ret er let at lave og har en rigtig god smag. Osten og spinaten spiller godt sammen og gør det til super snack at servere til forret eller som tilbehør til noget kød. Specielt til en god steak vil retten passe godt.

Ingredienser

  • 2oo gram champignon
  • 70 gram flødeost
  • 1 spsk parmesanost
  • 1/4 teske salt
  • 2 spsk finthakket spinat
  • 1 spsk rasp

Fremgangsmåde

Start med at fjerne stokken fra dine svampe. Dette giver plads til at komme fyldet ned. Hvis du laver andet mad kan du gemme stokkene til dette, da det er synd at lade dem gå til spilde.

Bland ost, salt og spinat sammen i en skål. Husk at spinaten skal hakkes inden og gerne presses, så den ikke indholder så meget vand. Læg alle svampene på en bageplade og fordel blandingen ud over hver enkelt svamp. Top af med lidt rasp og parmesan. Bag svampene i ca. 15 minutter ved 200 grader.

 

fyldte champignon med spinat

shroomi app
Kantareller

Kantareller

Nogle af de bedste spisesvampe

Se svampene
Rørhatte

Rørhatte

En god start for begyndere

Se svampene